Inom Fördjupningsområdet Resurseffektiv livsmedelshantering (Relivs) arbetar vi med frågor som rör de aktörer som har som huvudsaklig verksamhet att sälja och/eller distribuera livsmedel, tillhandahålla lokaler för livsmedelshantering eller tillaga livsmedel. Viktiga frågor inom området är kyla, värmeåtervinning, styrning, visualisering, digitalisering med mera.
Fördjupningsområdet syftar till att:
- Öka beställarkompetensen
- Generera förslag och genomföra projekt och förstudier
- Samla och sprida kunskap
- Inspirera till energi- och resurseffektivisering
- Dela erfarenheter
Kontakt: Josep Termens, CIT Renergy
Fördjupningsområdet Resurseffektiv livsmedelshantering benämns Relivs och är en vidareutveckling och ihopslagning av Beställargruppen livsmedelslokaler (BeLivs) samt Beloks tidigare Fördjupningsområde Storkök. Relivs har en egen webbplats, som du kan nå här.